Itt a tavasz újra

A tavaszi hónapokban a legtöbben úgy érezzük, hogy valami újdonságra vágyunk. Lehet ez egy új ruha, egy cipő, esetleg egy új bútor a lakásba, ám aki épp olyan cipőben jár, annak lehet ez egy új tető vagy akár egy új ház is. Ez az időszak kiváló alkalom lehet az építkezők és a tetőfelújítók számára. Az időjárás kedvező, és a minőségi építőipari termékek legtöbbje akciós áron elérhető.
Annak ellenére, hogy ma már nem különül el élesen a tavaszi építőipari szezon az év más hónapjaitól, a minőségi építőanyag gyártók a hagyományoknak megfelelően mégis a Construma építőipari szakkiállítás időszakára időzítik legkedvezőbb akcióikat. Így teszi ezt idén a TONDACH® is Pataki Zita ajánlásával.
Pataki Zita építészétől kért segítséget, hogy épülő háza egyben álmai otthonává válhasson. Ehhez a TONDACH® kerámia tetőcserepet választotta. Célja az volt, hogy jó szakemberek segítségével, kiváló építőanyagokból épüljön föl otthonuk. Zita a Mátrában nőtt fel, és mindig fontos volt számára a természet közelsége. Ezért szerette volna, hogy természetes anyagokból épüljön föl férjével közös otthona, így esett a választás a kerámia tetőcserépre. A TONDACH® tetőcserépre jellemző a tökéletes technológia, a tartósság. A színválasztékban pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ellenáll bármilyen időjárásnak, jöhet hideg vagy meleg, szél, eső, hó vagy napsütés.
A TONDACH® Twist igazán kedvelt nagyméretű kerámia tetőcserép az építészek, illetve a vásárlók körében, hiszen nem csak harmóniát sugároz, de egyedivé is teszi a háztetőt. Nagy mérete pedig biztosítja a gazdaságos és gyors tetőfedést. A terrakotta és a piros tetőcserepek a legkedveltebb színek közé tartoznak.
A TONDACH® Figaro a minimalista stílusirányzat kedvelői körében népszerű. A síkfelületű tetőcserép jellemzője az egyszerű formavilág, mely kiemeli a modern épületek letisztult struktúráját.

Hiba | Tetőakadémia 2015

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tetoakademia/public_html/includes/common.inc:2748) drupal_send_headers() függvényben (/home/tetoakademia/public_html/includes/bootstrap.inc 1232 sor).
  • PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 DELETE command denied to user 'tetoakad_teto'@'localhost' for table 'semaphore': DELETE FROM {semaphore} WHERE (name = :db_condition_placeholder_0) AND (value = :db_condition_placeholder_1) AND (expire <= :db_condition_placeholder_2) ; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => cron [:db_condition_placeholder_1] => 128190139758dc37e3538e49.53902121 [:db_condition_placeholder_2] => 1490827475.34 ) lock_may_be_available() függvényben (/home/tetoakademia/public_html/includes/lock.inc 181 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.

Uncaught exception thrown in shutdown function.

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1142 DELETE command denied to user &#039;tetoakad_teto&#039;@&#039;localhost&#039; for table &#039;semaphore&#039;: DELETE FROM {semaphore} WHERE (value = :db_condition_placeholder_0) ; Array ( [:db_condition_placeholder_0] =&gt; 94870219863de801e0a80f0.62394571 ) in lock_release_all() (line 269 of /home/tetoakademia/public_html/includes/lock.inc).